Поръчки
Всички поръчки се приемат и обработват в деня на получаването им в рамките на обозначеното работно време. Поръчките, генерирани след работно време, се обработват на следващия работен ден. След обработване на направената от Вас поръчка, консултант от фирмата ще се свърже по телефона с Вас, за уточняване на доставката. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни ги зададете.

Плащане
Начини на плащане: По банков път

Доставка
Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер или с фирмен транспорт (за София). Доставки се извършват само в рамките на Република България. При плащане по банков път доставките се извършват в рамките на три работни дни след потвърждаване на сумата в банковата сметка на “ДОВАТ” ЕООД. 
При доставка на продуктите Вие ще получите следните документи: гаранционна карта и данъчна фактура.
БЕЗПЛАТНА доставка на територията на Република България на стоки закупени през онлайн магазина получавате при следните условия:

Доставка с Еконт Експрес, до техен офис или Ваш адрес - срок на доставка до 3 работни дни след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне до 4 работни дни.
Експресна доставка, доставка с друг куриер, както и доставка с фиксиран час не е безплатна и е за сметка на получателя.
В условията за безплатна доставка НЕ влизат стоки в разпродажба, рекламации, замени, връщане и продукти за които е договорена цена, различна от продажната.

Срокове
Срокът на доставка зависи от наличността. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, стандартният срок за доставка на територията на Р. България е 3 работни дни, след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне. Времето за доставка зависи от обема, теглото, населеното място, както и дали има наложен платеж.

Повреда при транспорт
Всички наши пратки са застраховани срещу случайна повреда по време на транспорт. С  услугата  “Отвори преди плащане”  имате възможност да прегледате поръчаната от Вас стока в момента на доставка, преди да платите.
При получаване задължително отворете и прегледайте пратката пред куриера. Ако установите транспортен дефект /счупване или одраскване/, незабавно изгответе констативен протокол за увредена пратка, съвместно с куриера. След това той ще си вземе обратно уреда, а ние ще Ви доставим друг. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване.


Връщане и замяна
Връщането на стоки, замени и рекламации са за сметка на клиента, включително за върнатите продукти влизащи в условията за безплатна доставка. При връщане на продукт, получен с безплатна доставка, заплащате транспорта и куриерските такси (ако има такива) и в двете посоки.

ВАЖНО!! Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.

Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка с цялата съпътстваща го документация, гаранционна карта и фактура. 
Ние не начисляваме скрити такси! Ние няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка! 
Ние ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.